AEK: Στα γραφεία της ΕΠΟ ο Ηλιόπουλος, μίλησε με τον Γκαγκάτση

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση είχε στα γραφεία της Ομοσπονδίας ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ Μάριος Ηλιόπουλος. Η επίσκεψη του Ηλιόπουλου αφορά στη διαιτησία του αγώνα της Ενωσης με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, καθώς και τον σχολιασμό των επίμαχων διαιτητικών αποφάσεων από τον Στ. Λανουά. Η ΑΕΚ έχει παράπονα από τις αποφάσεις του Κ. Πουλικίδη και από την «κάλυψη», σύμφωνα με τους παράγοντες του Δικεφάλου, που του πρόσφερε ο Γάλλος αρχιδιαιτητής.

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ολοκληρώθηκε προ ολίγου η προγραμματισμένη από την Κυριακή το βράδυ συνάντηση του κ. Γκαγκάτση με τον κ. Ηλιοπουλο, κατόπιν σχετικού αιτήματος εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ μέσω του Αντιπροέδρου της, κ. Κοσμά. Στη συνάντηση εθίγησαν θέματα εφ’ όλης της ύλης ενώ για ζητήματα διαιτησίας ο κ. Γκαγκάτσης, παρέπεμψε τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ στην ΚΕΔ, για την οποία τόνισε πως η ανεξαρτησία της και η διαδικασία επιλογής της μέσω UEFA δεν αμφισβητείται».

Από την πλευρά του ο Μ. Ηλιόπουλος δήλωσε μετά τη συνάντηση του με τον Γκαγκάτση: «Επιζητούμε το «ευ αγωνίζεσθαι». Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Η ΑΕΚ είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις.

«Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί» … Ο νοών νοείτω…».

Διαβάστε επίσης

Ταλαιπωρία σε ΑΣΕΠ και ΕΣΥ και στο βάθος διορισμός «ημετέρων» – Σε γραφειοκρατικό γολγοθά μετέτρεψε ο νόμος Κεραμέως τον έλεγχο των αιτήσεων

Κυψέλη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 28χρονου – Τι κατέθεσαν τα δύο αδέλφια

Μαίνεται ο ανταρτοπόλεμος στη «γαλάζια» πολυκατοικία – Νέα καρφιά στην κυβέρνηση από βουλευτές της ΝΔ

Χρειαζόμαστε περισσότερους Γερουλάνους

Λίβανος: Επεκτείνονται στις παράκτιες περιοχές οι ισραηλινές επιθέσεις – Η Κίνα θα διαθέσει ιατρική βοήθεια