ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία στο ντέρμπι των Δικεφάλων με νικητή τον… Αρη που ανέβηκε στην κορυφή

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 1-1: Ισοπαλία στο ντέρμπι των Δικεφάλων με νικητή τον… Αρη που ανέβηκε στην κορυφή

Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας1 μεταξύ της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ δεν ανέδειξε νικητή (1-1), ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά παρέμεινε στην κορυφή, έχοντας πλέον συγκάτοικο τον Αρη.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε την Ένωση έχοντας στο αρχικό σχήμα τον Λιβάι Γκαρσία και τον Φράντζι Πιερό, ενώ στην ενδεκάδα επέστρεψε και ο Έρικ Λαμέλα. Ο Αντονί Μαρσιάλ ήταν για πρώτη φορά στον πάγκο της ΑΕΚ, ενώ ο Ελίασον αισθάνθηκε αδιαθεσία και έμεινε εκτός 20άδας για προληπτικούς λόγους. Το ίδιο συνέβη και με τους Άμραμπατ και Τσούμπερ.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν αγωνίστηκε δίπλα στον Κεντζιόρα στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, ενώ ο Σβαμπ ήταν στο πλάι του Οζντόεφ με τον Καμαρά να μένει στον πάγκο. Ο Τσάλοφ έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης και πίσω του ήταν οι Μουργκ, Τάισον και Ζίβκοβιτς.

Το ντέρμπι ήταν η… χαρά του ποδοσφαιρόφιλου, καθώς είχε ρυθμό, ένταση και πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Δοκάρι και γκολ

Στο 12’ σουτ του Κοϊτά έφυγε άουτ, ενώ στο 15’ ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι μετά από σουτ του Οζντόεφ.

Στην επόμενη φάση οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσάλοφ πήρε την κεφαλιά και ο Μπάμπα με προβολή άνοιξε το σκορ (0-1).

Ο Δικέφαλος του Βορρά συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκολ και ευκαιρίες χάθηκαν από τους Οζντόεφ (18’) και Ζίφκοβιτς (19’).

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 25’. Ο Κοϊτά πέρασε κάθετη στον Πιερό, ο οποίος νίκησε στη προσωπική μονομαχία τον Κεντζιόρα και εκτέλεσε τον Κοτάρσκι για το 1-1.

Στο 35’ ο Πιερό σέντραρε, αλλά ο Γκαρσία με κεφαλιά ήταν άστοχος. Στο 38’ η Ενωση έχασε διπλή ευκαιρία με τους Ρότα και Περέιρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και οι δύο ομάδες έπαιξαν πιο συντηρητικά.

Στο 55’ ο Λαμέλα εκτέλεσε απευθείας φάουλ, χωρίς να απειλήσει.

Στο 67’ ο Κοτάρσκι έβγαλε… ασίστ στον Ζίφκοβιτς, αλλά το σουτ του σταμάτησε στο σώμα του Ρότα.

Ντεμπούτο

Στο 75’ πέρασε στο παιχνίδι ο Μαρσιάλ, ο οποίος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιρισιτής του πρωταθλήματο, χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Στο 87’ ο Οντουμπάτζο δοκίμασε το πόδι του, αλλά ήταν άστοχος.

Ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Λαμέλα, Μουκουντί, Οζντόεφ.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Μουκουντί, Βίντα, Ρότα (75’ Οντουμπάτζο), Σιμάνσκι, Περέιρα (75’ Πινέδα), Κοϊτά, Γκαρσία (75’ Μαρσιάλ), Λαμέλα (82’ Γκατσίνοβιτς), Πιερό.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Λόβρεν, Μπάμπα (62’ Κόλεϊ), Σβαμπ, Οζντόεφ (74΄Καμαρά), Μουργκ (74’ Κωνσταντέλιας), Ζίβκοβιτς, Τάισον (89’ Ντεσπόντοφ), Τσάλοφ (62’ Τόμας Μπράντον).

Διαβάστε επίσης 

Μαγική εικόνα για επενδύσεις, κατανάλωση και εξαγωγές – Fake news και επιλεκτική παρουσίαση από το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής

Διέρρευσαν τα σχέδια του Ισραήλ σχετικά με τις προετοιμασίες για την επίθεση στο Ιράν

Γιαχία Σινουάρ: Πώς μια τυχαία συνάντηση έφερε τον επικεφαλής της Χαμάς στο διάβα του IDF μετά από ανθρωποκυνηγητό ενός έτους

Ισραήλ: Επίθεση στο σπίτι του Νετανιάχου – Ορατές οι ζημιές στην κατοικία του (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter