ΑΕΚ-ΟΦΗ 3-0: Τον “καθάρισε” από νωρίς… (Videos)

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά τον αποκλεισμό της από τη Ευρώπη και έκανε ποδαρικό με το δεξι στη Super League, νικώντας τον ΟΦΗ με 3-0. Το παιχνίδι διεξήχθη χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ από τη ΔΕΑΒ στο παιχνίδι με τη Λαμία στο φινάλε των περσινών πλέι οφ.

Ο “δικέφαλος” δεν είχε όρεξη για νέες περιπέτειες και από το 13ο λεπτό είχα “καθαρίσει” το ματς προηγούμενη με 2-0. Στο 11′ από έξοχη σέντρα του Αμραμπατ ο Λιβάι Γκαρσία με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Τρία λεπτά μετά, από μακρινή μπαλιά του Σιμάνσκι ο Πήλιος με έξοχη ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 2-0.

Στη συνέχεια η Ενωση έριξε λίγο τον ρυθμό αλλά και πάλι δημιούργησε κι έχασε ευκαιριες απέναντι σε έναν ανύπαρκτο ΟΦΗ που δεν μπορούσε να αλλάξει τρίτη πάσα…

Στο β’ μέρος ο ΟΦΗ βγήκε πιο μπροστά στο γήπεδο και στο 56′ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Αποστολάκη να μειώσει το σκορ (έσωσε ο Σιμάνσκι). Παρά το γεγονός ότι έπεσε ο ρυθμός, η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο στο ματς με τους φιλοξενούμενους να μη μπορούν να απειλήσουν. Στο 83′ από ασίστ του Πήλιου ο Τσούμπερ με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ο Ζαμπαλάς “κιτρίνισε” τους Γκονζάλες, Λ. Γκαρσία, Μπάκιτς, Λαμέλα, Μουκουντί.

ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Ρότα (65′ Οντουμπάτζο), Μουκουντί, Βίντα, Σιμάνσκι, Πινέδα (65′ Λαμέλα), Άμραμπατ, Κοϊτά (80′ Περέιρα), Λιούμπιτσιτς (80′ Μάνταλος), Γκαρσία (65′ Τσούμπερ).

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης (81′ Κουτεντάκης), Καραχάλιος (63′ Χιμένες), Γκαγέγκος (81′ Πουγκ), Μπάκιτς, Νους (55′ Αποστολάκης), Ριέρα (63′ Αμπάντα), Ισέκα.

Ετικέτες