ΑΕΚ: Νίκησε εύκολα 3-0 τη Λαμία, ανέβηκε στους 24 βαθμούς

ΑΕΚ: Νίκησε εύκολα 3-0 τη Λαμία, ανέβηκε στους 24 βαθμούς

Η ΑΕΚ με σχετική ευκολία επικράτησε στην Opap Arena 3-0 της Λαμίας και έφτασε τους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Η Ενωση στο πρώτο ημίχρονο ήταν αποτελεσματική, καθώς είχε τέσσερις ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ. Το σκορ άνοιξε στο 11’. Σε φάση διαρκείας στην περιοχή της Λαμίας, η μπάλα στρώθηκε στον Λιβάι Γκαρσία μέσα στην περιοχή, μετά από κακή απομάκρυνση του Σλίβκα και αδυναμία του Αραούχο να εκτελέσει με ψαλιδάκι και ο 25χρονος φορ με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 31’ ο Γκατσίνοβιτς μπήκε στην γωνία της μεγάλης περιοχής, γύρισε την μπάλα, ο Γκαρσία έβαλε την προβολή, αλλά ήταν άστοχος.

Ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 36’. Ο Αραούχο απελευθερώθηκε με ωραία κίνηση από το μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κοσέλεφ.

Στο 40’ σουτ του Καρλίτος έφυγε άουτ και στο 43’ η ΑΕΚ έχασε νέα ευκαιρία. Έπειτα από σοβαρό λάθος στην άμυνα της Λαμίας, ο Αραούχο με ψιλοκρεμαστή μπαλιά πάσαρε τον Ελίασον και αυτός εκτέλεσε με το κεφάλι, αλλά ο Κοσέλεφ τον σταμάτησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός του αγώνα και ο Δικέφαλος κράτησε εύκολα τη νίκη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι από τον Παπαδόπουλο. Το εκτέλεσε ο ίδιος διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Ο Κ. Τσέτσιλας (Καστοριάς) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Σιμάνσκι, Μαρτίνεθ, Λόνγκο.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (62’ Μάνταλος), Βίντα, Κάλενς, Μοχαμάντι (78’ Πήλιος), Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς (70’ Πισάρο), Αραούχο (70’ Τσούμπερ), Λιβάι Γκαρσία (70’ Πόνσε).

Λαμία: Κοσέλεφ, Σίντκλεϊ (46’ Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Αμαράλ, Σαντάνα, Σλίβκα (83’ Τσιλιανίδης), Μαρτίνεθ (74’ Λόνγκο), Τσιλούλης (46’ Tζανδάρης), Καρλίτος (74’ Μάλτσι).

*Ο Ντομαγκόι Βίντα υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο κόσμος που ήταν στην Opap Arena τον υποδέχθηκε με χειροκρότημα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter