ΑΕΚ – Λαμια 1-1, σουπερ γκελα για τον Δικεφαλο

ΑΕΚ – Λαμια 1-1, σουπερ γκελα για τον Δικεφαλο

Γκέλα μεγατόνων για την ΑΕΚ, ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Λαμία στην Opap Arena!

Η Ενωση ξεκίνησε τον αγώνα με σκοπό να κυριαρχήσει στην αναμέτρηση και στο 15′ έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον Κόστιτς να αποκρούει την κεφάλια του Λιβαι. Η Λαμία στο 20′ έβγαλε αντεπίθεση, ωστόσο το πλασέ του Μπίκοφ ήταν αδύναμο. Στο 26′ ο Λιούμπισιτς βρήκε τον Κοίτά, που έκανε το σουτ, αλλά ο Κόστιτς απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 39′ η Λαμία πάγωσε την Opap Arena. Η άμυνα της ΑΕΚ δεν απομάκρυνε μετά απο κόρνερ, η μπάλα έφτασε στη γωνία της περιοχης στον Φουρτάδο, ο οποιος με πολύ δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα σε σημείο που δεν μπορούσε να αντιδράσει ο Στρακόσα, για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ του Αλμέιδα πίεσε, ρίσκαρε με τις αλλαγές, αλλά δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο από το να ισοφαρίσει στο 89′ με τον Μουκουντί.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση είχε δύο δοκάρια στις καθυστερήσεις, ενώ στο φινάλε οι παίκτες του Δικεφαλου αποδοκιμάστηκαν από το κοινό τους.
Ο Λαμέλα μέσα σε ένα δίλεπτο δημιούργησε και εχασε δύο πολύ καλές στιγμές, αλλά τα τελειώματα του ιδίου και του Οντουμπάτζο (που είχε αντικαταστήσει τον Ρότα) κατέληξαν αουτ.

Παρέμεινε αήττητη η Λαμία, αφού μετά και τη νίκη της πρεμιέρας στο Αγρίνιο έφτασε στους 4 βαθμούς.

ΑΕΚ (Αλμέιδα / 4-2-3-1): Στρακόσα-Ρότα (68’ Οντουμπάτζο), Βίντα, Μουκουντί, Πήλιος-Σιμάνσκι (68’ Μάνταλος), Πινέδα (58’ Λαμέλα), Λιούμπισιτς (78’ Τσούμπερ), Άμραμπατ, (58’ Ελίασον), Κοϊτά-Γκαρσία.

Λαμία (Σατσιάς / 3-4-3): Κόστιτς, Κορνέζος, Γιαννούτσος, Αντράντε (76’ Σάντμπεργκ)-Ρινγκ (84’ Τερεζίου), Σαραμαντάς (46’ Ντεντάκης), Μπίκοφ, Δοϊρανλής (90’ Αθανασακόπουλος)-Φουρτάδο, Μέκιτς (90’ Σιμόνι), Βλαχομήτρος.

 

Διαβάστε επίσης

Επιστολή 184 μελών του ΣΥΡΙΖΑ για παραπομπή της Αθηνάς Λινού στην Επιτροπή Δεοντολογίας – Όλα τα ονόματα

Λινού: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη – Παρέδωσε στοιχεία στον Κασσελακη

Οι «87» απαντούν στον Κασσελάκη: Εκείνος είναι που εξευτελίζει καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης για τους «87»: «Υπάρχει σχέδιο για εξευτελισμό του ΣΥΡΙΖΑ» (Video)

Την αποπομπή Άδωνη ζητά ο Κασσελάκης: «Μητσοτάκης και Γεωργιάδης μοιράζονται την ίδια έλλειψη ενσυναίσθησης»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter