ΑΕΚ: Κάλεσε σε απολογία τον Βράνιες για όσα γράφονται στη Βοσνία

ΑΕΚ: Κάλεσε σε απολογία τον Βράνιες για όσα γράφονται στη Βοσνία

H ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε σε απολογία τον Όγκνιεν Βράνιες με αφορμή όσα του αποδίδονται σε δημοσίευμα στη Βοσνία. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Alo», ο αμυντικός της Ενωσης ενεπλάκη σε επεισόδιο σε καφετέρια στο κέντρο της Μπάνια Λούκα. Η συμπεριφορά του σε μια κοπέλα έγινε λόγος να δημιουργηθεί ένταση και τελικά να ξυλοκοπηθεί. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βράνιες είχε μπλέξει σε αντίστοιχο καυγά και προ διετίας στην ίδια πόλη, ενώ η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να συνδέεται το τωρινό περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του φίλου του, Σάσα Καϊκούτ, το περασμένο σαββατοκύριακο.

Από την πλευρά του ο Βόσνιος στόπερ διέψευσε το επεισόδιο αναφέροντας σε ανάρτησή του ότι «τα ΜΜΕ ασχολούνται με ανοησίες και είναι καλύτερα να ασχολούνται με πιο έξυπνα και πιο δύσκολα πράγματα και προβλήματα από τον Όγκνιεν Βράνιες».

Η κλήση έγινε εγγράφως από την ΠΑΕ ΑΕΚ και ο παίκτης την έχει στα χέρια του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ζητούνται εξηγήσεις με τη σημείωση πως εφόσον έχουν βάση όσα γράφονται στον Τύπο, πρόκειται για καταστάσεις άκρως δυσφημιστικές για την ομάδα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter