ΑΕΚ: Ηττήθηκε (1-0 από την Λοκομοτίβα) στο πρώτο της φιλικό

Στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία η ΑΕΚ ηττήθηκε 1-0 από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Η Ενωση δημιούργησε ευκαιρίες, ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο 28’ με σκόρερ τον Μαρσινάι.

«Είναι παιχνίδια που γίνονται κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, είναι πρώτη εφαρμογή αυτών που δουλεύουμε στις προπονήσεις σε έναν αγώνα. Μόλις χθες η πλειοψηφία των παικτών ενσωματώθηκε με την αποστολή και σήμερα κάποιες στιγμές η ομάδα έδειξε αυτό που προσπαθούμε να βγάλουμε και σε κάποιες στιγμές φάνηκε ότι είμαστε στην προετοιμασία», δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ Μ. Αλμέιδα, ενώ ο διεθνής μέσος της Κ. Γαλανόπουλος είπε: «Είναι λογικό στο πρώτο παιχνίδι να υπάρχει ένα… μπούκωμα και κούραση. Είχαμε ένα τακτικό πλάνο, να πιέσουμε τον αντίπαλο, αλλά μας έλειψε η απαραίτητη ενέργεια. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, την κυριαρχία και τις ευκαιρίες. Δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Καθαρά από άποψη συγκέντρωσης δεχθήκαμε το γκολ. Κρατάμε τα θετικά στοιχεία».

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Μουκουντί, Μήτογλου, Ραντόνια, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον, Ζίνι, Φαν Βέερτ. Έπαιξαν και οι Ρόσκον, Μαχαίρας, Κοσίδης, Πήλιος, Λαμαράνα, Χρυσόπουλος.