ΑΕΚ-Αρης: Στον αέρα το ματς – Μεθυσμένοι Πολωνοί διαιτητές προκάλεσαν επεισόδια

ΑΕΚ-Αρης: Στον αέρα το ματς – Μεθυσμένοι Πολωνοί διαιτητές προκάλεσαν επεισόδια

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Στον αέρα βρίσκεται η αποψινή αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη στην “OPAP Arena” καθώς χθες (8/9, 18.00) όπως έγινε γνωστό, οι Πολωνοί διαιτητές του αγώνα, προκάλεσαν επεισόδια τόσο στο αεροπλάνο με το οποίο ήρθαν στην Αθήνα, όσο και στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», καθώς όλοι τους ήταν μεθυσμένοι!

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια της πτήσης από την Πολωνία στην Αθήνα, ο διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι, οι βοηθοί του, Ράντοσλαβ Σιέτζκα, Άνταμ Κούπσικ και ο VAR Κριστόφ Γιάκουμπικ, έλεγαν διάφορα παρασκηνιακά πράγματα μεταξύ τους για το ελληνικό ποδόσφαιρο κι ενώ είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ μέσα στο αεροσκάφος. Δύο Ελληνες συνεπιβάτες (πατέρας και γιος) που ζουν στη Πολωνία κι έρχονταν για Πάσχα στην Ελλάδα, άκουγαν όσα έλεγαν οι Πολωνοί και ξεκίνησε καυγάς. Οι Πολωνοί μεθυσμένοι προσπάθησαν να τους επιτεθούν και τελικά βγαίνοντας από το αεροπλάνο, οι διαιτητές τους περίμεναν στην φυσούνα, με κεντρικό πρόσωπο τον Ρατσκόφσκι, όπου τους προπηλάκισαν.

Το επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί αφού οι διαιτητές από την Πολωνία προπηλάκισαν ξανά τους δύο Έλληνες κι έφτυσαν τον πατέρα, καθώς πήγαιναν να παραλάβουν τις αποσκευές τους. Παρενέβη η Αστυνομία, αλλά και ο απεσταλμένος της ΕΠΟ, ο οποίος ανέβηκε στον ιμάντα των αποσκευών για να τους χωρίσει!

Πλέον, η διεξαγωγή του αγώνα παραμένει στον αέρα καθώς οι διαιτητές είναι άφαντοι. Αυτή την ώρα γίνονται διεργασίες κι επαφές για την τύχη του ματς αφού έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίνουν να έρθουν άλλοι ξένοι διαιτητές και μόνη λύση είναι οι Ελληνες. Όμως είναι βέβαιο ότι οι ομάδες (και όχι μόνο ΑΕΚ και Αρης). Οσο για την περίπτωση να διευθύνουν το ματς ξεμέθυστοι οι Πολωνοί, μοιάζει αμφίβολη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter