Αδωνης Γεωργιάδης, ο μαύρος συνήγορος των δολοφόνων της Γάζας

Αδωνης Γεωργιάδης, ο μαύρος συνήγορος των δολοφόνων της Γάζας

Ούτε υπουργός του Νετανιάχου να ήταν ο Αδωνης Γεωργιάδης, που συνεχίζοντας το έργο από εκεί που το άφησαν άλλοι συνήγοροι της γενοκτονίας, έγραψε στο Χ:

«Αυτό που δεν είναι για συζήτηση είναι ότι οι φωνασκούντες δεν γνωρίζουν ότι λέγοντας λευτεριά στην Παλαιστίνη, όπως λέει η Χαμάς, ζητούν την καταστροφή του Ισραήλ».

Διαστρεβλώνει δηλαδή όχι μόνο την αλήθεια, αλλά και τις πάγιες θέσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, που είναι λύση δύο κρατών Ισραήλ και Παλαιστίνης στα σύνορα του 1967.

Παρακάμπτει ότι η Βουλή, της οποίας ήταν και τότε μέλος, ψήφισε ομόφωνα (άρα και ο ίδιος) το 2015, απόφαση για αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης στα σύνορα του 1967, όπως άλλωστε έχει κάνει και ο ΟΗΕ.

Υιοθετεί την κατοχή από το Ισραήλ ολόκληρης της περιοχής και θέλει την υποταγή των Παλαιστινίων, ακριβώς όπως και η ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ. Ισως και περισσότερο, για να ευχαριστήσει τους νέους του φίλους.

Είναι γνωστές οι συνεχείς κυβιστήσεις του Αδωνη Γεωργιάδη, που κάποτε φώναζε υπέρ της Παλαιστίνης (υπάρχουν βίντεο). Ομως εδώ πρόκειται για ταύτιση με δολοφόνους 38.000 ανθρώπων, στην πλειονότητα παιδιών, στη Γάζα μόνο τους τελευταίους εννέα μήνες. Είναι άλλο να είσαι ανάλγητος και αποτυχημένος υπουργός Υγείας και άλλο να συμφωνείς με τέτοιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Η δήλωση του Αδωνη Γεωργιάδη έγινε επειδή ενοχλήθηκε από τα χειροκροτήματα και τις σημαίες της Παλαιστίνης που εμφανίστηκαν στην παράσταση «Ορέστεια». Ως ιστορικός θα έπρεπε να είχε καταλάβει περισσότερα από το έργο του Αισχύλου.

Η ανάρτηση του Αδωνη Γεωργιάδη:

Γ.Μπ.

Διαβάστε σχετικά:

Η Παλαιστινιακή Πρεσβεία απαιτεί από την ΕΡΤ να πάρει θέση για τα χυδαία σχόλια του Ιωσήφ Βάγγερ (Video)

O εκδικητικός Kosmos του Ιωσήφ Βάγγερ: Αντιπαλαιστινιακό παραλήρημα από συχνότητα της ΕΡΤ

Επίδαυρος – Ορέστεια: «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», φώναξαν χιλιάδες θεατές μετά την παράσταση (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter