Αδιόρθωτος Μητσοτάκης: Πάει στο Φάληρο για να δει μπάσκετ!

Αδιόρθωτος Μητσοτάκης: Πάει στο Φάληρο για να δει μπάσκετ!

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα βρεθεί απόψε ο …εθνικός μας τουρίστας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που νωρίτερα φωτογραφήθηκε μαζί με τη Μαρέβα σε βαρκάδα στη Ρόδο (πριν το στιγμιότυπο εξαφανιστεί «μυστηριωδώς» από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης), επέστρεψε στην Αθήνα και αποφάσισε να περάσει το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθώντας μπάσκετ σύμφωνα με όσα γράφει το in.gr (με τις γνωστές σχέσεις του συγκροτήματος με τον Ολυμπιακό), εξάλλου το site thetoc.gr μετάδωσε επίσης την πληροφορία ότι πρόκειται να επισκεφθεί το ΣΕΦ την οποία απέδωσαν σε συνεργάτες του πρωθυπουργού, οι οποίοι συγκεκριμένα όπως αναφέρει το site είπαν «ξέρουμε ότι θα πάει».

Απτόητος από την επέλαση της πανδημίας και το ρεκόρ κρουσμάτων, καθώς και από την κατακραυγή για τον ξυλοδαρμό των πυροσβεστών από τα ΜΑΤ (όπου ένας πυροσβέστης κατέληξε στο χειρουργείο με αποκολλημένο δάχτυλο), ο Μητσοτάκης θα παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού με τη Μονακό για την Euroleague. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός θα εμφανιστεί σε αγώνα μπάσκετ μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Απομένει να δούμε πώς θα τον υποδεχθεί το πλήθος (αναμένονται 8.000 φίλαθλοι) και πώς θα αντιδράσει ο ίδιος σε περίπτωση αποδοκιμασιών ή και ύβρεων.

Παραμένει αδιευκρίνιστο αν ανάμεσα στους επίσημους του Ολυμπιακού που θα τον υποδεχθούν στο ΣΕΦ θα είναι εκτάκτως και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που σπανίως εμφανίζεται στους αγώνες μπάσκετ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter