Άδειασμα Μητσοτάκη στους «γαλάζιους» της Θεσσαλονίκης για το Μετρό

Άδειασμα Μητσοτάκη στους «γαλάζιους» της Θεσσαλονίκης για το Μετρό

Με τη χαρά έμειναν τα στελέχη της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη ακούγοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μεταθέτει την παράδοση του έργου του Μετρό για το… 2024!

Ο πρωθυπουργός ανέβηκε στον Βορρά και στην εκδήλωση για την υπογραφή σύμβασης για την κατασκευή Flyover στην Ανατολική Περιφερειακή Οδό, η οποία κατά τους «γαλάζιους» της πόλης θα περιείχε και αναφορές για το πρότζεκτ του Μετρό και κυρίως για την ημερομηνία παράδοσής του στο κοινό. Εν τέλει, αντί να ακούσουν κάποιο χαρμόσυνο νέο, η παραδοχή του πρωθυπουργού φαίνεται ότι προκάλεσε… παγωμάρα.

Με μία κίνηση, ο Μητσοτάκης «άδειασε» τον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Αχ. Καραμανλή, ο οποίος μιλούσε για παράδοση του Μετρό εντός του 2023, όσο και αρκετούς παριστάμενους στο ακροατήριο, οι οποίοι το 2019 χειροκροτούσαν θερμά ακούγοντας τον πρωθυπουργό να υπόσχεται ότι η υπόθεση θα κλείσει λίαν συντόμως.

Φυσικό και επόμενο να προκληθούν αντιδράσεις εκ μέρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει λόγο για εμπαιγμό από την πλευρά του πρωθυπουργού. Μάλιστα, ο τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης σημείωσε ότι ο υπουργός ασκούσε κριτική σε όσους αμφισβητούσαν με στοιχεία τα χρονοδιαγράμματα για το Μετρό, τα οποία εν τέλει… πήγαν περίπατο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter