Ο Όμιλος Goody’s-Everest απέσπασε 8 βραβεία σε 3 σημαντικές κατηγορίες των Food Experts Awards 2024, μιας διοργάνωσης που επιβραβεύει τα επιτεύγματα και τις καλές πρακτικές στον τομέα των τροφίμων και ποτών.
Πιο συγκεκριμένα, ο Όμιλος διακρίθηκε στις κατηγορίες Food Safety Culture Stand Out , Food Product Integrity Stand Out & Excellent Food Related Training Scheme, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά την προσήλωσή του στην ανάπτυξη μιας συνολικής κουλτούρας ποιότητας και ασφάλειας.
Αναγνωρίζοντας τη συστηματική του επένδυση στην ανάπτυξη νέων προϊόντων, ο Όμιλος έλαβε 4 βραβεία Product Development στην κατηγορία Best in Taste, μέσα από τη διαδικασία του blind tasting. Πιο συγκεκριμένα, τα Goody’s Burger House απέσπασαν βραβείο για το προϊόν ‘’Μοσχαρίσιο Μπιφτέκι Μικρές Ελληνικές Φάρμες’’ ενώ τα Everest βραβεύτηκαν για 3 προϊόντα συνολικά: ‘’Σαλάτα Noodles με ψητό φιλέτο κοτόπουλο’’, ‘’Καφές espresso Honduras’’ και ‘’Σπανακοτυρόπιτα χειροποίητη’’.
Επιπλέον, ο Όμιλος Goody’s-Everest διακρίθηκε στην κατηγορία Excellence in Promoting Sustainability / Food Waste Initiative για τη συνεργασία του με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο για τη δημιουργία ενός συστήματος ποσοτικοποίησης και παρακολούθησης των αποβλήτων τροφίμων, με στόχο την ορθή τους διαχείριση και τη μείωση της σπατάλης τροφίμων.
Τέλος, η κ. Χριστίνα Πάνου, Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας του Ομίλου έλαβε τιμητική διάκριση μέσω του ‘’Doris Davis Centini Award 2024’’ για την πολυετή συνεισφορά της στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων. Η κ. Πάνου δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτές τις διακρίσεις. Για εμάς, είναι σημαντικό να βραβευόμαστε για επιτεύγματα που αφορούν στους τομείς της κουλτούρας της ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης, αφού πρόκειται για δύο στρατηγικές προτεραιότητες, που είναι ενσωματωμένες στο DNA των σημάτων μας από τα πρώτα κιόλας βήματά τους. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε και να πρωτοπορούμε σε ότι κάνουμε.”