6 τηλεοράσεις για το σαλόνι σου

6 τηλεοράσεις για το σαλόνι σου

Η σωστή τηλεόραση είναι το κέντρο του σαλονιού σου. Είτε είσαι φαν των ταινιών είτε gamer η ιδανική τηλεόραση για το σαλόνι σου κάνει όλη τη διαφορά. Εμείς ψάξαμε για σένα και σου προτείνουμε έξι επιλογές για διαφορετικά budget που δεν θα σε απογοητεύσουν.

Με τις τεχνολογίες να τρέχουν και τις τιμές να αλλάζουν μπορεί να χάσεις την μπάλα. Μην αγχώνεσαι είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να διαλέξεις ανάμεσα στις άπειρες τηλεοράσεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα. Μέτρα το σαλόνι σου, δες το budget σου και διάλεξε μια νέα TV που θα κάνει το σαλόνι σου το απόλυτο κέντρο διασκέδασης.

1. Samsung OLED TV 55S95B 55″ 4Κ Ultra HD

Με μινιμαλιστικό LaserSlim Design, τέλεια μαύρα, ρεαλιστικά χρώματα χωρίς απώλειες φωτός και άψογο ήχο η πρόταση της Samsung είναι μια εξαιρετική τηλεόραση. Με ισχυρό επεξεργαστή Neural Quantum Processor 4K, τεχνολογίες Quantum HDR OLED και HLG/HDR10+ για ζωντανά χρώματα, Motion Xcelerator Turbo+ για απίστευτη σαφήνεια στα 120 Hz, True Depth Sensing για ρεαλιστικό βάθος, ήχο Dolby Atmos, λειτουργία Eye Comfort για ξεκούραστη θέαση, τεχνολογία Real Depth Enhancer και FreeSync Premium, καθώς και ηχεία 2.2.2 (60W). Και φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι εξελιγμένες τεχνολογίες της Samsung – όπως η δυνατότητα βιντεοσυνδιάλεξης μέσω Google Duo, ο ήχος Object Tracking Sound+, ο 100% Όγκος Χρώματος, η λειτουργία Multi View, το Smart Hub και η συμβατότητα με το οικοσύστημα SmartThings. Εκτός από θύρα Ethernet (LAN) και Bluetooth® 5.2, διαθέτει Wi-Fi 5 (802.11ac) για ταχύτερη ασύρματη δικτύωση, υποστήριξη Mirroring και DLNA, ώστε να απολαμβάνεις περιεχόμενο από τις συσκευές σου χωρίς καλώδια!

 

2. LG LED TV 50UQ81006LB 50″ 4Κ Ultra HD

Οι LG 4K Smart UHD TVs της σειράς UQ81 υπερβαίνουν τις προσδοκίες σου! Εξοπλισμένες με τετραπύρηνο επεξεργαστή, πάνελ με τεχνολογία TruMotion για φυσικότητα κι ακρίβεια, FILMMAKER MODE™ και Active HDR για πιστή αναπαράσταση του περιεχομένου, 4K Upscaling για την αναβάθμιση του περιεχομένου, AI Brightness Control για βέλτιστη φωτεινότητα και εκπληκτικό AI Sound για καλύτερο διαχωρισμό των ηχητικών συχνοτήτων. Για τους gamers προσφέρει  πρόσβαση στην πλατφόρμα NVIDIA GeForce NOW για κορυφαία εμπειρία gamin ενώ προσφέρει λειτουργίες HGiG/ALLM και Game Dashboard/Optimizer. Η χρήση της τηλεόρασης σου γίνεται απλή με λειτουργικό webOS και τον προηγμένο επεξεργαστή, καθώς περνάς από τη μία λειτουργία στην άλλη, χωρίς να αλλάζεις οθόνη. Με αισθητική σχεδίαση που αναβαθμίζει τον προσωπικό σου χώρο, ευέλικτη συνδεσιμότητα (HDMI 2.0 και eARC, Bluetooth® 5.0, LAN, Wi-Fi 802.11ac), ηχεία 2.0 (2x 10W Down Firing) και Bluetooth Surround Ready, αλλά και έξυπνες εφαρμογές μέσω LG ThinQ έχεις τα πάντα στο χέρι σου!

3. Turbo-X QLED 4K TV TXV-Q6590 65″ 4Κ Ultra HD

Μια 65άρα σε πολύ φιλική τιμή χωρίς συμβιβασμούς στα χαρακτηριστικά. Με νέο 4πύρηνο επεξεργαστή για μέγιστη βελτιστοποίηση της εικόνας, οθόνη τεχνολογίας QLED για μεγαλύτερη αντίθεση και φωτεινότητα, τεχνολογίες HDR (HDR10, HLG) και Dolby Vision για βαθιά μαύρα και έντονα λευκά, ψηφιακό βοηθό Google Assistant και υποστήριξη φωνητικών εντολών, καθώς και τεχνολογίες ήχου Dolby Digital Plus™/Dolby Audio Processing (DAP) – ώστε η κορυφαία εικόνα να συνοδεύεται και από ήχο αντίστοιχης ποιότητας. Με λειτουργικό σύστημα Android TV (έκδοση 11) για άμεση πρόσβαση σε δημοφιλής πλατφόρμες περιεχομένου (Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+, Spotify κ.ά.) εφαρμογές, υπηρεσίας και περιφερειακά, ώστε να βρίσκεσαι πάντα στο επίκεντρο όλων των εξελίξεων. Με μοντέρνο σχεδιασμό, λεπτά περιθώρια και διακριτικό μεσαίο στήριγμα η Turbo-X TXV-Q6590 δεν αναβαθμίζει μόνο την εικόνα αλλά και την αισθητική του χώρου σου!

 

4. Samsung OLED TV 77S90C 77″ 4Κ Ultra HD

Η νέα σειρά της Samsung για το 2023 προσγειώθηκε για προ παραγγελίες. Με κορυφαία μοντέλα για το 2022 η Samsung κάνει το επόμενο βήμα για το 2023 με αληθινά εντυπωσιακές προτάσεις. Στις 77 ίντσες και με  8,3 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel και επεξεργασία 4K AI, η εικόνα OLED της Samsung είναι πιο αληθινή από αληθινή! Τέλεια μαύρα, ρεαλιστικά χρώματα χωρίς απώλειες φωτός, άψογος ήχος και ευρεία γωνία θέασης: συνδυάζοντας την ισχύ του Neural Quantum Processor 4K με τις τεχνολογίες OLED Brightness Booster και Perceptional Color Mapping για ακριβέστερα και φωτεινότερα χρώματα, η S95B OLED 4K Smart TV της Samsung προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη εμπειρία προβολής που έχεις δει μέχρι σήμερα! Με μινιμαλιστικό LaserSlim Design που τους επιτρέπει να γίνουν ένα με τον εσωτερικό σου χώρο και με όλες τις εξελιγμένες τεχνολογίες της Samsung – όπως η δυνατότητα βιντεοσυνδιάλεξης μέσω Google Meet, ο ήχος Object Tracking Sound+, ο 100% Όγκος Χρώματος, η λειτουργία Multi View, το Smart Hub και η συμβατότητα με το οικοσύστημα SmartThings. H τηλεόραση έλαβε πιστοποίηση από την PANTONE, που αποτελεί αξιόπιστη ταυτοποίηση για την πιστότητα των χρωμάτων.

 

5. Sony OLED TV XR-42A90K 42″ 4Κ Ultra HD

Για μικρότερους χώρους και εγκαταστάσεις με έμφαση στο gaming η πρόταση της Sony στις 42 ίντσες. Καθηλωτική OLED σε μικρές διαστάσεις γεφυρώνει το «χάσμα» ανάμεσα στο gaming και την κινηματογραφική εμπειρία! Η τεχνολογία XR Smoothing δημιουργεί ομαλή, φυσική ποιότητα εικόνα 4K ενώ παρακολουθείτε, χωρίς τις διακριτές χρωματικές ζώνες που μπορεί να εμφανιστούν σε άλλες τηλεοράσεις. Επίσης, όλες οι τηλεοράσεις BRAVIA XR™ του 2022 είναι σχεδιασμένες ως «Ιδανικές για το PlayStation® 5», με διάφορα χαρακτηριστικά παιχνιδιού που υποστηρίζει το HDMI 2.1. Ο επαναστατικός επεξεργαστής Cognitive Processor XR™ τροφοδοτεί το πάνελ OLED με τις τεχνολογίες XR Triluminos Pro, XR OLED Contrast Pro και XR HDR Remaster, προσφέροντας ευρύτερη χρωματική παλέτα και φυσικά όμορφες αποχρώσεις. Συνδυάζοντας ακριβώς τη θέση του ήχου με τις εικόνες στην οθόνη, το βελτιωμένο Acoustic Surface Audio+™ προσφέρει μια πραγματικά καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία.

 

6. Sony FULL LED TV KE 85XH9096 85″ 4Κ Ultra HD Smart

Για σένα που αναζητάς μεγάλο μέγεθος οθόνης και υψηλή ποιότητα εικόνας η Sony Full Array LED UHD Android TV είναι ιδανική για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο! Εκλεπτυσμένη εμφάνιση, ζωηρές, έντονες εικόνες, ήχος που σε περιβάλλει. Εξοπλισμένη με τεχνολογία Full Array LED για πιο ρεαλιστική αντίθεση, επεξεργαστή 4K HDR Processor X1™ και τεχνολογία 4K X-Reality PRO ώστε κάθε εικόνα να αναβαθμίζεται σε πραγματική ποιότητα 4K αλλά και οθόνη TRILUMINOS, χαρτογραφεί χρώματα από μια μεγαλύτερη παλέτα και αναπαράγει πιστά κάθε τόνο, κάθε απόχρωση του φάσματος. Ανακάλυψε πόσο ρεαλιστικές μπορούν να γίνουν οι εικόνες όταν αναδειχτεί και η παραμικρή τους λεπτομέρεια. Η αντίθεση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο, χάρη στο X-tended Dynamic Range™, το οποίο ρυθμίζει τη φωτεινότητα χαρίζοντας πιο έντονη λάμψη στις φωτεινές λεπτομέρειες και πιο βαθιά, πλούσια μαύρα στις σκιές!

Ό,τι και να επιλέξεις η εμπειρία θέασης στο σαλόνι σου θα απογειωθεί!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter