11 χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα: Ξεκίνησαν οι προσυγκεντρώσεις στο Κερατσίνι (Photos)

Με τη μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι στο μνημείο του Παύλου Φύσσα, και στη συνέχεια με πορεία προς τη Μάντρα Μπλόκου της Κοκκινιάς κορυφώνονται οι εκδηλώσεις του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη, 11 χρόνια μετά τη δολοφονία του Πάυλου Φύσσα από το τάγμα της ναζιστιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Ο Σύλλογος Πολιτισμού «Παύλος Killah P Φύσσας» σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως διάλεξαν η πορεία να καταλήγει στη Μάντρα του Μπλόκου της Κοκκινιάς επειδή είναιι «σύμβολο του αντιφασιστικού αγώνα και της θυσίας του λαού που θα στέκεται αιώνια απέναντι στους φασίστες και τα εγκλήματα τους».

 

«Η δολοφονική ναζιστική μηχανή της Χρυσής Αυγής δικάστηκε και καταδικάστηκε στους δρόμους και τις δικαστικές αίθουσες, αλλά δεν έχουμε τελειώσει. Η Χ.Α. και οι οργανώσεις-παραφυάδες της προσπαθούν να ξανασυγκροτηθούν, διατηρώντας ενεργούς πυρήνες δράσης και προπαγάνδας, ενώ οι φασίστες με γραβάτα σχεδόν μονοπωλούν την πολιτική και μιντιακή καθημερινότητα», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Σωματεία και συνδικάτα (ανάμεσά τους το Εργατικό Κέντρο Πειραιά), φοιτητικοί σύλλογοι, αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές κινήσεις, κόμματα και οργανώσεις της Αριστεράς καλούν στη διαδήλωση.

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η Τροχαία στην περιοχή του Κερατσινίου και της Νίκαιας λόγω της πραγματοποίησης της πορείας στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Με εντολή της ΕΛΑΣ οι σταθμοί της γραμμής 3 του Μετρό «Κορυδαλλός» και «Μανιάτικα».

Συγκεκριμένα, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας οι συρμοί θα διέρχονται από τους εν λόγω σταθμούς χωρίς να κάνουν στάση και θα επαναλειτουργήσουν κατόπιν νεότερης εντολής.

Διαβάστε επίσης

Καιρός: «Καμπανάκι» με ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Έξι περιοχές στο «κόκκινο» (LIVE)

Φωτιά στη Motor Oil: «Το ωστικό κύμα μας πήρε – Τρέξαμε και γλυτώσαμε» λέει εργαζόμενος (Video)

NYT: Το Ισραήλ παγίδευσε με εκρηκτικά τους βομβητές της Χεζμπολάχ – Πώς τα πυροδότησε, τα τρία σενάρια

Τι είναι οι βομβητές που σκόρπισαν τον τρόμο στον Λίβανο – Πώς λειτουργούν

Νάντια Γιαννακοπούλου: Αποτυχημένος ο Ανδρουλάκης – Αν αισθάνεται βασιλιάς, λογικό να φαντασιώνεται βαρόνους (Video)

Πρόκληση: Παραχωρούν το Βυζαντινό Μουσείο στην «Αυτής Μεγαλειότητα(!) Άννα Μαρία»

50 χρόνια Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» – Στιγμές από το πιο ιστορικό φεστιβάλ πολιτικής νεολαίας που κλείνει μισό αιώνα

Ετικέτες