Κασσελάκης: Σήμερα Κυριακή προβάλλεται σε επανάληψη η συνέντευξη στον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 θα μεταδώσει σε επανάληψη την τηλεοπτική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με την συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη, σήμερα Κυριακή στις 11 το βράδυ, γεγονός διόλου συνηθισμένο για πολιτική εκπομπή.

Προφανώς η πολύ μεγάλη τηλεθέαση και το έντονο ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού θα έχουν παίξει αναμφίβολα  ρόλο στην απόφαση του καναλιού.

Διαβάστε επίσης –Πρώτη σε τηλεθέαση η συνέντευξη Κασσελάκη στον Χατζηνικολάου

Ρεκόρ τηλεθέασης

Υπενθυμίζεται ότι η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία στον Νίκο Χατζηνικολάου έκανε ρεκόρ με 18,3% στο σύνολο της τηλεθέασης ενώ υπήρχαν και στιγμές που έφτασε το 24,6%.

Επίσης έκανε ρεκόρ και στο δυναμικό κοινό με 16,4% κατά μέσο όρο. Κι όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι μεταδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ξεπέρασε ακόμα και τα σήριαλ και τα ριάλιτι.

Τη Δευτέρα «Στο Κόκκινο»

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, στη μία το μεσημέρι, μια ώρα Προέδρου στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη, «Allegro Μα Με Τρόπο», στους 105,5 Στο Κόκκινο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα λάβει μέρος σε μια ανοιχτή συζήτηση για όσα απασχολούν τους πολίτες σήμερα, και θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα στέλνουν οι ακροατές του σταθμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.