Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Κάρολαϊν – Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες

Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Κάρολαϊν – Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι έρευνες

Σε αδιέξοδο όπως φαίνεται οδηγούνται μέχρι στιγμής οι έρευνες για την αναζήτηση των δραστών που δολοφόνησαν την 20χρονη Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά τον Μάιο.

Ο πρώτος κύκλος των αποτελεσμάτων DNA ολοκληρώθηκε, χωρίς ωστόσο να βρεθούν ίχνη στα νύχια της άτυχης κοπέλας.

Επιπλέον, οι κάμερες δεν βρήκαν το όχημα διαφυγής των τριών δραστών, παρά το γεγονός ότι ερευνήθηκαν βίντεο σε ακτίνα δυο τετραγώνων από τo σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης: Γλυκά Νερά: Ο Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων καλεί την ψυχολόγο της Κάρολαϊννα προσκομίσει το πτυχίο της

Οι Αρχές αναζητούν εξαρχής να βρουν ένα λάθος των τριών ληστών καθώς αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν τόσο τυχεροί και συντονισμένοι στις ενέργειες τους που να μην έχουν κάνει ένα λάθος την στιγμή μάλιστα που έμειναν μέσα στο σπίτι επί σχεδόν μία ώρα.

Παράλληλα, το ηλεκτρονικό σκίτσο των δραστών που έκαναν οι αναλυτές βασιζόμενοι στις περιγραφές του συζύγου της Κάρολαϊν για να το συγκρίνουν με τα προφίλ των 30 υπόπτων δεν φέρεται μέχρι στιγμής να οδηγεί σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Tην ίδια ώρα μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ, στο περιθώριο του δημοσιεύματος της βρετανικής Sun, το οποίο αναφέρει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν καταλήξει σε 10 υπόπτους αλλά την ίδια ώρα, ίσως και να μην καταφέρουν να λύσουν τον «γρίφο του εγκλήματος», ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Δημοσθένης Πάκος, σχολιάζει πως αντιλαμβάνεται ότι όλοι έχουμε συγκλονιστεί από την δολοφονία αυτή ωστόσο δεν πιστεύει πως η αστυνομία απέτυχε.

«Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουν όλοι λίγο υπομονή, και να μην υπάρχει τέτοιου είδους πίεση πάνω στην Αστυνομία», πρόσθεσε.

Αναφορικά με το τι ενδεχομένως δυσκολεύει περισσότερο τις αρχές ως προς την συλλογή στοιχείων σε τέτοιου είδους εγκληματικές ενέργειες ο κύριος Πάκος απάντησε πως αυτό αποτελεί το πώς θα βρεθεί αυτό το στοιχείο για το οποίο δεν θα χωρά αμφιβολία πως θα αποτελεί απόδειξη της ενοχής του εκάστοτε δράστη ώστε να οδηγηθεί στην Δικαιοσύνη, όπως χαρακτηριστικά περιέγραψε, «δεμένος» ώστε να μην βρίσκεται έξω στην κοινωνία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter