Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Τρία χρόνια χωρίς να βρεθούν οι εντολείς – Στο εδώλιο δύο κατηγορούμενοι

Ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία Καραϊβάζ: Τρία χρόνια χωρίς να βρεθούν οι εντολείς – Στο εδώλιο δύο κατηγορούμενοι

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου θα βρίσκονται από σήμερα τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο τον Απρίλιο του 2021.

Τα δύο αδέλφια, 41 και 49 ετών, είναι αντιμέτωπα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία, πράξη η οποία, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ήταν προϊόν «συμβολαίου θανάτου». Μέχρι σήμερα παραμένουν άγνωστοι οι ηθικοί αυτουργοί, αλλά και όσοι άλλοι πιθανόν συμμετείχαν στην υλοποίηση της εν ψυχρώ εκτέλεσης.

Στην δίκη παρίσταται προς υποστήριξη της κατηγορίας η οικογένεια του δημοσιογράφου, η οποία από την αρχή δήλωσε παράσταση για το έγκλημα.

«Δέχομαι απειλητικά τηλεφωνήματα»

Απειλητικά τηλεφωνήματα για την υπόθεση Καραϊβάζ αποκάλυψε ότι δέχεται ο Αντώνης Ξυλουργίδης. Ο δικηγόρος της οικογένειας του δημοσιογράφου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ τον Απρίλιο του 2021 μίλησε την Τρίτη ΑΝΤ1 με αφορμή τη δίκη που ξεκινά σήμερα.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Καραϊβάζ, επέκρινε το γεγονός πως η δολοφονία του δημοσιογράφου θεωρήθηκε ως «εργατικό ατύχημα», συμπληρώνοντας ότι ενώπιον του Μικτού Ορκωτού θα παρουσιαστούν δύο άτομα που φέρονται να είναι φυσικοί αυτουργοί, δίχως να έχουν ομολογήσει την εμπλοκή τους.

Διαβάστε επίσης:
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter