Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: Με φόρα από την Κωνσταντινούπολη

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 2-1: Με φόρα από την Κωνσταντινούπολη

Με τον αέρα που του έδωσε η πρόκριση στην Πόλη, ο Ολυμπιακός με πολλά νέα πρόσωπα στην 11άδα του, νίκησε τον ΠΑΟΚ 2-1 στο “Γ. Καραϊσκάκης” στην 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχώρησε σε εκτεταμένο λίφτινγκ του Ολυμπιακού με οκτώ αλλαγές μετά την επική πρόκριση στην Conference League σε αντίθεση με τον Ρασβάν Λουτσέσκου που ειχε μόλις τρεις αλλαγές στην 11δα μετά τον αποκλεισμό του “δικεφάλου” από την Ευρώπη…
Το ματς είχε γρήγορο ρυθμό από την αρχή με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τις ευκαιρίες τους κυρίως από τα άκρα. Στο 9′ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Ναβάρο για οφσάιντ του σκόρερ. Στο 15′ από εκτέλεση φάουλ του Τζολάκη ο Ναβάρο σκόραρε πάλι στο τετ α τετ με τον Κοτάρσκι αλλά και αυτή τη φορά το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR…

Ο Ολυμπιακός επέμεινε με μπαλιές στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας να ψάχνει τον Ναβάρο ο οπολιος στο 25′ βγήκε πάλι μπροστα, ανατράπηκε από τον Κουλιεράκη και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ποντένσε, ο Κοτάρσκι απέκρουσε αλλά ο Κίνι πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ στο 27′ (1-0).

Πρώτη καλή φάση για τον ΠΑΟΚ στο 43′ αλλά ο Ζίφκοβιτς καθυστέρησε απο πλεονεκτική θέση κι έχασε την ευκαιρία.
Στο β’ μέρος ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να πιέσει καθώς ο Ολυμπιακός έδωσε χώρο κι έβγαινε στις αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές στο 61′ ο Ποντένσε έβγαλε μόνο του τον Μαρτίνς που πλάσαρε εύστοχα για το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για φάουλ πολύ νωρίτερα, αλλά το γκολ μέτρησε.

Στο 77′ σουτ του Μπάμπα έσωσε ο Τζολάκης και στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Κουλιεράκη έφυγε λίγο άουτ. Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων από λάθος του Ρέτσου ο Ζίφκοβιτς έκανε τη συρτη σέντρα και ο Μάρκος Αντόνιο με προβολή μείωσε σε 2-1.
Ο Πορτογάλος Νογκέιρα “κιτρίνισε” τους Αμπεϊ, Κουλιεράκη, Α. Ζίφκοβιτς, Μπάμπα, στον γκολκίπερ Ζίφκοβιτς, ενώ απέβαλε από τον πάγκο τον Π. Κωνσταντινίδη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Κίνι, Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (78′ Εσε), Ιμπόρα, Όρτα (85′ Καρβάλιο), Μαρτίνς (78′ Μασούρας), Ποντένσε, Ναβάρο (85′ Ελ Κααμπί).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (79′ Οτο) Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ (74′ Σβαμπ), Οζντόεφ, Μουργκ (59′ Ντεσπόντοφ), Τάισον (79′ Μ. Αντόνιο), Ζίβκοβιτς, Τόμας (59′ Σαμάτα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter