Μεγάλη προσφορά της ΕΚΟ, για να ζήσεις το αυθεντικό Πάσχα στο χωριό!

Μεγάλη προσφορά της ΕΚΟ, για να ζήσεις το αυθεντικό Πάσχα στο χωριό!

Δωροεπιταγές καυσίμων για όλους, μέσα από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης “ΕΚΟ Smile” 

Η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη εταιρεία εμπορίας καυσίμων στην Ελλάδα, στηρίζει και φέτος την οικογένεια και τους πελάτες της, με μια μεγάλη προσφορά στα καύσιμα, ώστε όλοι να μπορούν να επισκεφτούν τον αγαπημένο τους προορισμό!

Από την Τετάρτη 24/04 μέχρι και την Κυριακή 12/05, τα μέλη του ΕΚΟ Smile κερδίζουν δωροεπιταγές καυσίμων από τα πρώτα 10€ της αγοράς τους για καύσιμα. Πιο συγκεκριμένα, για κάθε 10€ αγοράς καυσίμων εκδίδεται δωροεπιταγή αξίας 1€, με το μέγιστο ποσό να διαμορφώνεται στα 10€ ανά δωροεπιταγή για αγορές καυσίμων συνολικής αξίας €100! Κάθε καταναλωτής που είναι μέλος του προγράμματος επιβράβευσης EKO Smile, μπορεί να λάβει μέχρι και 2 δωροεπιταγές για την περίοδο ισχύος της ενέργειας! Οι δωροεπιταγές μπορούν να εξαργυρωθούν είτε στην ίδια, είτε σε επόμενη συναλλαγή και έχουν ισχύ μέχρι την Κυριακή 19/05.

Οι καταναλωτές μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή EKO Smile, να γίνουν μέλη και να επωφεληθούν της Πασχαλινής προσφοράς! 

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τους ειδικότερους όρους και προϋποθέσεις, στην ιστοσελίδα https://ekosmile.gr/, ή καλώντας στα τηλέφωνα 18198 και 210 7725555.

Με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΕΚΟ Smile, οι καταναλωτές κερδίζουν Smile πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν σε δωροεπιταγές για καύσιμα, πλύσιμο οχήματος, online αγορές προϊόντων, καθώς και σε αποκλειστικές εμπειρίες, όπως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και οι αγώνες της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ. Παράλληλα, οι ΕΚΟ Smile πόντοι, χάρη στη νέα συνεργασία της ΕΚΟ με την AEGEAN, μπορούν να μετατραπούν σε μίλια εξαργύρωσης και να ξεκλειδώσουν ταξίδια και ακόμα περισσότερα Miles+Bonus προνόμια. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter