Μεγάλη Πέμπτη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ – Πού θα δείτε τους «αιώνιους» στη Euroleague και το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός

Μεγάλη Πέμπτη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ – Πού θα δείτε τους «αιώνιους» στη Euroleague και το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός

Γεμάτη η αποψινή βραδιά σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει το σπουδαίο ματς του Ολυμπιακού στο Μπέρμιγχαμ κόντρα στην Άστον Βίλα για τον ημιτελικό του Conference League, αλλά και τις «do or die» αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Euroleague.

Πρώτη χρονικά είναι η μάχη του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί στις 19:45 από το NovaSports 4. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από μία ήττα – μαχαιριά μέσα στην έδρα τους, καθώς οι Καταλανοί μπόρεσαν να απαντήσουν στο break της ελληνικής ομάδας επικρατώντας με 82-80 στην παράταση, χάρη στις βολές του Τζαμπάρι Πάρκερ μετά το φάουλ του Πετρούσεφ σε «νεκρό χρόνο». Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καλείται να ξεπεράσει το σοκ της ήττας που ήρθε πριν από 48 ώρες και να απαντήσει ώστε να… παίξει τα ρέστα της για την πρόκριση στο 5ο και καθοριστικό ματς στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: «Do or die» ματς για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό – Με… σκούπα στο Final 4 η Ρεάλ (Videos)

Στις 21:45 είναι προγραμματισμένο το τζάμπολ του ΜακάμπιΠαναθηναϊκός, σε τηλεοπτική μετάδοση από το NovaSports Prime. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κατάφερε να επιστρέψει από την κόλαση στο πρώτο ματς του Βελιγραδίου, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην πηγή, με τον Ναν να αστοχεί στην τελευταία επίθεση. Η μεγάλη ευκαιρία για απάντηση στο break του ΟΑΚΑ χάθηκε, ωστόσο υπάρχει ακόμη μία απόψε το βράδυ, με τον Παναθηναϊκό να στοχεύει στη νίκη ώστε να φέρει τη σειρά πίσω στην Αθήνα για το πέμπτο και καθοριστικότερο ματς.

Λίγο αργότερα, στις 22:00 είναι η σέντρα του Άστον Βίλα – Ολυμπιακός με τηλεοπτική μετάδοση από το Cosmote Sports 2. Η αγγλική ομάδα είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί του θεσμού, αλλά ο Ολυμπιακός προέρχεται από μία σπουδαία πορεία και στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να τα δώσει όλα για την πρόκριση στη ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης» την επόμενη εβδομάδα, με φόντο το όνειρο της πρόκρισης στον μεγάλο τελικό του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Διαβάστε σχετικά: Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μάχη στο Μπέρμιγχαμ για το μεγάλο όνειρο – Η πιθανή ενδεκάδα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter