Μαρίνα Σάττι: Το «γκάτζετ» που θα χρησιμοποιήσει στη σκηνή της Eurovision – Πώς θα ξεκινήσει την εμφάνισή της

Μαρίνα Σάττι: Το «γκάτζετ» που θα χρησιμοποιήσει στη σκηνή της Eurovision – Πώς θα ξεκινήσει την εμφάνισή της

Ξεσήκωσε τους Eurofans, η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη της πρόβα στο Μάλμε της Σουηδίας χθες.

Μετά την πρόβα η Μαρίνα αποκάλυψε πως υπήρξαν «αρκετά θεματάκια» επί σκηνής τα οποία, όμως, θα διορθωθούν. Την ίδια ώρα, η εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» έφερε στο «φως» το «γκάτζετ» που θα χρησιμοποιήσει η ελληνική αποστολή επί σκηνής, αποκαλύπτοντας ότι η εμφάνισή της θα ξεκινήσει με βίντεο που θα κινηματογραφεί η ίδια η Μαρίνα Σάττι, φορώντας στο χέρι της ένα δαχτυλίδι-κάμερα.

 

Στη σκηνή του Μάλμε, περιτριγυρισμένη από τέσσερις χορευτές, τρεις άντρες και μία γυναίκα, η ελληνική συμμετοχή παρουσίασε τη χορογραφία που θα «ντύσει» το «Zari» δια χειρός του creative director, Φωκά Ευαγγελινού.

Σε όλη τη σκηνή υπάρχουν οθόνες LED που παίζουν γραφικά στο ίδιο ύφος που είδαμε και στο επίσημο video clip.

Τη Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου θα γίνει η δεύτερη πρόβα όπου το «Zari» θα διεκδικήσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, που διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαΐου.

Τα θεματάκια που αντιμετώπισε στην πρόβα

«Ήταν η πρώτη μέρα προβών. Ξυπνήσαμε πάρα πολύ νωρίς το πρωί, μετά φύγαμε με το λεωφορείο από το ξενοδοχείο. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε, 9 η ώρα το πρωί βαρούσαμε ζουρνάδες και νταούλια, μόνο αυτό σας λέω! Ήταν τέλεια. Ήρθαμε, μας μίλησαν, μας κατατόπισαν. Εντάξει, ακραία διοργάνωση, πολύ εντυπωσιακή η κατάσταση όλη εδώ. Κάναμε sound check, μια χαρά, δεν είχαμε προβλήματα. Ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι, τους δώσαμε τις σημειώσεις από πριν, μια χαρά ακούγαμε. Μετά ανεβήκαμε πάνω στη σκηνή, εκεί υπήρχαν κάποια θεματάκια, αρκετά. Με φώτα, και visuals, τέλος πάντων, θα τα φτιάξουμε, μην αγχώνεστε. Λάβαμε πολλά θετικά σχόλια, και από όλους εδώ, και στο Ίντερνετ. Μια χαρά. Τώρα θα πάμε στο ξενοδοχείο να δούμε το βίντεο, να δώσουμε και το feedback μας πάνω σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Σάττι μετά την ολοκλήρωση της πρώτης πρόβας.

 

Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Αυτή ήταν η πρώτη πρόβα για τη Eurovision (Photos – Video)

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter