Euro 2024: Η Γερμανία ισοφάρισε στο 92’ την Ελβετία (1-1) και προκρίθηκε πρώτη από τον όμιλο τους

Euro 2024: Η Γερμανία ισοφάρισε στο 92’ την Ελβετία (1-1) και προκρίθηκε πρώτη από τον όμιλο τους

Η Ελβετία μετά την Γερμανία προκρίθηκε από τον 1ο όμιλο στη νοκ άουτ φάση του Euro. Στο μεταξύ τους παιχνίδι η ομάδα του Μουράτ Γιακίν κρατούσε τη νίκη μέχρι το 92’, αλλά στις καθυστερήσεις οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης ισοφάρισαν και κατέλαβαν την πρώτη θέση με 7 βαθμούς. Η Ελβετία τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο με πέντε βαθμούς.

Στο 17’ ο Αντριχ σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς στο ξεκίνημα της φάσης ο Μουσιάλα είχε κάνει φάουλ στον Εμπισερ.

Στο 28’ η Ελβετία άνοιξε το σκορ. Ο Φρόιλερ γύρισε την μπάλα από αριστερά και ο Εντόι με προβολή έκανε το 1-0. Η φάση ελέγχθηκε, οφσάιντ δεν υπήρχε.

Στο 30’ ο σκόρερ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το δεύτερο γκολ μετά από πάσα του Τζάκα.

Η Γερμανία προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Ευκαιρίες έχασε με τους Ρίντιγκερ (41’), Χάβερτζ (42’), Μουσιάλα (50’) και Μπάιερ (70’), ενώ στο 83’ ο Βάργκας έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε, επειδή ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 92’ έγινε το 1-1. Ο Ράουμ σέντραρε και ο Φίλκρουγκ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίτυα.

Ελβετία: Ζόμερ, Βίντμερ, Ακάντζι, Εμπολό (65’ Ντουά), Φρόιλερ, Τζάκα, Ροντρίγκες, Εντόι (65’ Αμντουνί), Έμπισερ, Σερ, Ρίντερ (65’ Βάργκας).

Γερμανία: Νόιερ, Ρίντιγκερ, Τα (61’ Σλότερμπεκ), Κίμιχ, Χάβερτς, Κρόος, Μουσιάλα (76’ Φίλκρουγκ), Βιρτς (76’ Σανέ), Μίτελστεντ (61’ Ράουμ), Γκιντογκάν, Άντριχ (65’ Μπάιερ).

 

 

**Στο άλλο ματς του ομίλου η Ουγγαρία με γκολ του Τσόμποτ στο 100’ επικράτησε 1-0 της Σκωτίας και θα περιμένει την ολοκλήρωση και των άλλων ομίλων για να διαπιστώσει αν θα περάσει στους «16». Στο 92’ ο Σόμποθ είχε δοκάρι για τους Μαγυάρους.

 

Διαβάστε επίσης

Ξημερώνει νέα εποχή λιτότητας – Tα σπασμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα πληρώσει η ελληνική κοινωνία

Σε επιφυλακή για πρόωρες εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ – Ξεκίνησαν οι οι πρώτες διεργασίες του προοδευτικού κόσμου 

Τα βαφτίσια, ο Δημητριάδης και ο Μυλωνάκης

Απόστολος Λύτρας: Καταθέτει τις επόμενες ημέρες αίτημα αποφυλάκισης (Video) 

Καρυστιανού σε Μητσοτάκη: Αποδείξατε τη φθηνή σας αξία – Επιβραβεύετε τη διαφθορά και το «μπάζωμα» της αλήθειας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter