Αξέχαστο Μαγιάτικο Πάσχα στην Κυλλήνη με τη φιλοξενία της Grecotel

Αξέχαστο Μαγιάτικο Πάσχα στην Κυλλήνη με τη φιλοξενία της Grecotel

Η Grecotel σας προσκαλεί να ζήσετε ένα μαγικό, λαμπρό Πάσχα και Πρωτομαγιά στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Αυθεντική φιλοξενία, άνεση και απόλαυση, στην πολυτέλεια των διακεκριμένων της Resorts, με ένα πλούσιο πρόγραμμα με δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, εκλεκτή γαστρονομία κι έθιμα που αναβιώνουν στην πιο αληθινή ελληνική γιορτή.

Στην Grecotel, οι παραδόσεις ζωντανεύουν και οι χαρές περισσεύουν σε ένα ταξίδι στα έθιμα και στις απολαύσεις του τόπου μας. Έχοντας σχεδιάσει ένα ακαταμάχητο Πασχαλινό πρόγραμμα με πλούσιες απολαύσεις, μοναδικές εμπειρίες, πολυτέλεια, άνεση και συναρπαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια

Στην Κυλλήνη, το αριστοκρατικό Mandola Rosa στέκει αγέρωχο πάνω από μια μεγάλη χρυσαφένια παραλία 2 χλμ. Σε ένα τόπο παραδεισένιο, υπέροχες σουίτες και ονειρικές βίλλες πάνω στη θάλασσα, που συγκαταλέγονται στις πιο περιζήτητες στον κόσμο, σας περιμένουν για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών, με ένα πλούσιο Πασχαλινό πρόγραμμα με εμπνευσμένα μενού, συναρπαστικές εμπειρίες, αυθεντικότητα και γενναιοδωρία.

 

Στο Mandola Rosa θα βρείτε πρωινό μπουφέ με άφθονες επιλογές, στην επιβλητική βεράντα με θέα το Ιόνιο και εκλεκτή γαστρονομία στο ειδυλλιακό Cap Voyage με συγκλονιστική θέα στο Ιόνιο Πέλαγος και τα πιο ρομαντικά ηλιοβασιλέματα.

Πολυτελή διαμονή στις σουίτες και στις ιδιωτικές βίλλες του Resort. Aπόλυτη ελευθερία στη φύση, εξαιρετικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

To Mandola Rosa είναι μέρος του απόλυτου ελληνικού προορισμού διακοπών, του Riviera Olympia Mega Resort που περιλαμβάνει το OIympia Aqua Park, το μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα.  

 

Άνεση, ξεγνοιασιά & ευκολία: όλα γίνονται εντός του Resort. Μεγάλη Παρασκευή & Ανάσταση στην Εκκλησία που βρίσκεται στην έκταση του Resort, στολισμένη και μυροφόρα.

Συναρπαστικές δραστηριότητες: water sports, ιππασία, paintball, μουσική και χορός, κεράσματα και εκπλήξεις για παιδιά κάθε ηλικίας.


Xαλάρωση και περιποίηση με signature therapies στο ανανεωμένο Elixir Spa. Στην GRECOTEL έχουν φροντίσει τα πάντα για να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα στην Κυλλήνη! 

Ανακαλύψτε το πλούσιο πρόγραμμα και τα ειδικά πακέτα του Mandola Rosa εδώ

 

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter