Άνδρος: Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις σκηνές χάους – ΙΧ έμεινε μετέωρο, επιβάτες έτρεχαν να επιβιβαστούν (Video) 

Άνδρος: Συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου μετά τις σκηνές χάους – ΙΧ έμεινε μετέωρο, επιβάτες έτρεχαν να επιβιβαστούν (Video) 

Σκηνές χάους καταγράφηκαν στο λιμάνι της Άνδρου το βράδυ της Πέμπτης, με το βίντεο από το αδιανόητο περιστατικό να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο καπετάνιος του πλοίου SAONISOS της Saos Ferries συνελήφθη μετά τις συγκλονιστικές εικόνες όπου ΙΧ που έμεινε στον αέρα στο λιμάνι της Άνδρου, ενώ επιβάτες έτρεχαν να επιβιβαστούν. Είχε προηγηθεί εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου. Ο καπετάνιος κατηγορείται για παραβίαση του άρθρου 291 του Ποινικού Κώδικα περί επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία πλοίων.

Οι λιμενικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από τον καπετάνιο όσο και από τα μέλη του πληρώματος με το πλοίο να παραμένει δεμένο μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της προανάκρισης.

Πώς έγινε το περιστατικό στην Άνδρο

Το περιστατικό σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες όταν το αυτοκίνητο «έμεινε» ενώ εισερχόταν στο πλοίο, με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο να σπεύδουν ώστε να το σπρώξουν προς τα πίσω.

Όμως, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ο καπετάνιος του επιβατηγού αποφάσισε να αναχωρήσει εσπευσμένα, ανασηκώνοντας, όπως καταγράφει βίντεο-ντοκουμέντο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, την μπουκαπόρτα, θέτοντας σε κίνδυνο τους επιβάτες και το πλήρωμα, αλλά και με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να μείνει στον αέρα. Από τύχη και μόνο δεν κινδύνεψε τελικά κανείς.

@nikos_nk Παραλίγο οι επιβάτες του οχήματος να βρεθουν στην θαλασσα! Για ενα πλοίο που δεν μπορούσε να δέσει στο λιμάνι της Άνδρου αλλά προτίμησε το λιμενικό και ο πλοίαρχος να βάλει ανεξέλεγκτα τους επιβάτες μέσα με αποτέλεσμα να βρεθούν οι οδηγοί να αιωρούνται πανω στον καταπέλτη και πιο συγκεκριμένα πάνω απο την θάλασσα!!! Σε αυτή την χώρα για άλλη μια φορά ζούμε από τύχη!!! #viral #greece #greeceport #andros ♬ πρωτότυπος ήχος – Νίκος ΝΚ

Κατά το περιστατικό συνολικά δεν κατάφεραν να επιβιβαστούν τρία οχήματα και συνολικά επτά επιβάτες, ενώ για το τι ακριβώς συνέβη θα υπάρχει σχετική έρευνα από τη λιμενική αρχή. Για τους επιβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες μερίμνησε η εταιρεία προκειμένου να διανυκτερεύσουν ενώ αναμένεται να αναχωρήσουν για τον προορισμό τους με το πρώτο δρομολόγιο την Παρασκευή το πρωί.

Διαβάστε επίσης: Πινγκ πονγκ σκουπιδιών Καλύμνου – Κω με… διαιτητή από Τουρκία

Άνδρος: Θρίλερ με πλοίο στο λιμάνι του Γαυρίου – Επιβάτες σπρώχνουν ΙΧ που μένει μετέωρο και τρέχουν να επιβιβαστούν (Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter